Over mij
Ik stel me graag aan je voor! Ik ben Kimberly Antens en afgestudeerd als natuurgeneeskundig therapeut aan de NAvN. Al sinds ik mij kan herinneren ben ik gefascineerd door natuurgeneeskunde. Zo ongeveer rond mijn 8 jaar is dit begonnen. Mijn ouders namen me toen voor het eerst mee naar een natuurgeneeskundige. Hij vertelde zijn visie over natuurgeneeskunde, deelde informatie met mij en vertelde wat zijn behandelingen deden. Al vrij snel stelde ik hem vragen en vertelde ik hem mijn visie. Het was dan voor mijn omgeving ook geen verrassing dat ik na het behalen van mijn Havo en VWO diploma natuurgeneeskunde ben gaan studeren.

Voor mij is ziek zijn geen slecht iets. Het is een poging tot gezondheid. Je lichaam laat je zien waar de schoen wringt, waar het niet lekker loopt, waar de balans even zoek is. Het leukste aan mijn werk als natuurgeneeskundig therapeut vind ik dan ook het samen met de patiënt op zoek gaan naar het onderliggende probleem van de ziekte/klacht. Samen zoeken naar een oplossing voor het wringen van de schoen, het niet lekker lopen en de balans weer terug vinden. Wat heb jij nodig om je ware ik te zijn? Ben je ergens ontevreden over? Hoe kun jij op zoek gaan naar jouw kracht en vanuit die kracht leven? Mijn behandelingen zijn er dan ook voor om jou te ondersteunen in dat proces, je net een duwtje te geven in de goede richting. Het is in mijn ogen niet de bedoeling om afhankelijk te zijn of worden van deze behandelingen. Wil je meer weten over mijn visie op natuurgeneeskunde? Bezoek dan ook eens ‘Natuurgeneeskunde’ op mijn pagina. Wil je meer weten over de behandelingen? Bezoek dan ook eens ‘Behandelingen’. 

Naast mijn liefde voor natuurgeneeskunde, bestaat er ook een liefde voor klassieke homeopathie. In september 2019 ben ik dan ook gestart met de opleiding tot klassiek homeopaat bij het OCKH. Uiteindelijk zal klassieke homeopathie een aanvulling worden op mijn natuurgeneeskundige praktijk.