Ervaringen

“Ik heb mijn consulten bij Kimberly als heel erg prettig ervaren. Het eerste gesprek klikte al meteen. Ik kwam binnen met allerlei klachten, zowel fysiek als mentaal. Kimberly heeft mij zo ver gekregen om uiteindelijk toe te geven aan mijn lichaam en goed naar mijn lichaam te gaan luisteren. Als ik moe was, ging ik slapen. Als ik me niet lekker voelde, pakte ik mijn rust.

Daarnaast was mijn blaas het grootste gespreksonderwerp van iedere afspraak. Terugkerende blaasontsteking met en zonder klachten, maar uiteindelijk bleef ook deze klacht weg. Kimberly heeft me hier zo goed in ondersteund! Ze schreef me kruiden voor en speciale thee en dit was de weg naar verbetering.

We zijn nu een tijd verder en ondertussen kan ik het grootste gedeelte zelf oplossen, maar soms heb ik nog wel even advies nodig van Kimberly. Zij helpt mij hier altijd mee, hoe laat of welke dag het ook is. Nu gaat het eindelijk de goede kant op met me en dit na bijna 2 jaar tobben! Ik ben Kimberly heel erg dankbaar dat ze altijd een luisterend oor en zulke goede hulp aanbiedt.”
C, 20 jaar.

“Via mijn opleiding kwam ik 8 maanden geleden in aanraking met Kimberly. Vanaf dag 1 heeft ze me het gevoel gegeven dat mijn klachten serieus en oplosbaar waren (een heel andere reactie dan ik van mijn huisarts kreeg). Ik ben nu 8 maanden onder behandeling en de klachten waarvoor ik kwam zijn zo goed als weg. Wat de natuurgeneeskundige kruiden behandeling me ook laat zien is dat ik verder kan groeien en nog gezonder kan worden. Meer dan ik voorheen voor mogelijk hield. We evalueren samen om de 6 weken hoe de kruiden aanslaan en of er iets bijgesteld moet worden, daarbij krijg ik zelf de ruimte om aan te geven of we een stapje erbij doen, of juist een stapje terug. Hierdoor blijf ik zelf actief meedenken over mijn gezondheid, wat voor mij erg waardevol is. Ik zie het echt als een cadeau aan mijzelf om bij Kimberly onder behandeling te zijn.
E, 25 jaar.

“Zoek je een goede masseur? Dan ben je bij Kimberly aan het juiste adres! Zij behandelt 1x per 6-8 weken mijn rug met een massage van 45 minuten, omdat ik regelmatig last heb van mijn rug. Sinds ik bij haar kom, zijn mijn klachten grotendeels weg. Kimberly is jong, enthousiast en kundig en je krijgt een uitgebreid intakegesprek. Zij luistert goed naar je klachten en wensen. Als ze hier niet aan kan voldoen, laat ze het je eerlijk weten. Daarnaast is ze flexibel in haar afspraken. Al met al, beveel ik haar zeker aan!”
M, 58 jaar