Twijfel je nog?

De laatste tijd hoor ik regelmatig van mensen dat ze mijn berichten op facebook/instagram/social media voorbij zien komen en dat ze nieuwsgierig zijn, maar niet weten of ik ook iets voor hen kan betekenen. Of ze hebben een andere reden om te twijfelen om bij me te komen in de praktijk.

Twijfel jij ook? Sonde! Als je met vragen zit of twijfelt of ik iets voor jou/je klacht kan betekenen, stuur me dan een berichtje en dan kijken we samen naar de mogelijkheden! Twijfel je om een andere reden? Ook die mag je bespreekbaar maken, zodat we samen kunnen kijken of we iets met je twijfels kunnen.

Ik snap dat het soms spannend kan zijn om een eerste stap te zetten, zeker als dat is naar onbekend terrein. Weet dat je altijd álles aan me mag vragen, niets is te gek! Ik heb ook ooit de eerste stap moeten zetten en dat was spannend, want je hoopt op verbetering van je klachten en dan is de vraag of dit je teleur gaat stellen of niet. Aan de andere kant, soms moet je een sprong in het diepe wagen, om te weten of iets voor je kan betekenen ja of nee.

Ik hoor graag jouw vragen of twijfels!

Kimberly